Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

hotel
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna : Inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość

Kinder123

PostWysłany: Wto Maj 07, 2024 4:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukacie może hotelu w Poznaniu? Zobaczcie na Apartamenty Stare Miasto Old Town Poznań - jest to piękne, luksusowe apartamenty w centrum starego miasta Poznań. Z hotelu wszędzie blisko i dobra komunikacja więc warto pomyśleć nad wyborem tego hotelu. Ja tam byłam i serdecznie polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

telemistrz

PostWysłany: Wto Maj 14, 2024 8:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Często zamiast hoteli, lepiej jest wybrać po prostu hostel. Tak jest np. w Łodzi gdzie łódź noclegi centrum https://gacjusz.pl/noclegi-lodz/ to naprawdę dość dobry standard i lokalizacje. Jedną z głównych zalet noclegów w hostelu w Łodzi jest dogodna lokalizacja w samym centrum miasta. Dzięki temu, goście mają łatwy dostęp do kluczowych atrakcji turystycznych, takich jak ulica Piotrkowska, Manufaktura czy EC1. Bliskość przystanków komunikacji miejskiej umożliwia szybkie przemieszczanie się po całym mieście, co jest szczególnie korzystne dla turystów chcących zobaczyć jak najwięcej.
Powrót do góry

pinki

PostWysłany: Sro Cze 12, 2024 7:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ośrodek Bolko to wyjątkowe miejsce położone w otoczeniu malowniczej przyrody, idealne dla osób poszukujących spokoju i relaksu z dala od miejskiego zgiełku. Zróżnicowana oferta noclegowa obejmuje komfortowe pokoje oraz apartamenty, zapewniając gościom przyjemny i wygodny pobyt. Dodatkowe udogodnienia, takie jak restauracja serwująca regionalne specjały czy basen, sprawiają, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, niezależnie od preferencji.
Powrót do góry

Nikola91

PostWysłany: Czw Cze 27, 2024 3:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warszawa oferuje szeroki wybór miejsc noclegowych, dostosowanych do różnych potrzeb i budżetów. Od luksusowych hoteli po przytulne pensjonaty, każdy znajdzie coś dla siebie. Centrum miasta to najczęstszy wybór dla osób ceniących bliskość głównych atrakcji turystycznych i komunikacji miejskiej. Oferuje ono także bogaty wybór restauracji i sklepów. Dla tych, którzy preferują spokojniejsze otoczenie, są dostępne hotele i apartamenty na obrzeżach Warszawy, oferujące ciszę i relaksującą atmosferę. Bez względu na lokalizację, dobre połączenia komunikacyjne sprawiają, że zwiedzanie miasta jest łatwe i wygodne. https://www.sofitel-victoria-warsaw.com/pl/
Powrót do góry

fuksja9

PostWysłany: Czw Cze 27, 2024 7:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sama jeszcze niedawno nie miałam pojęcia, gdzie i jak spędzić tegoroczny urlop. Na szczęście trafiłam na stronę http://www.villacaffe.pl/ i znalazłam opis ciekawego hotelu mieszczącego się w Busku Zdroju.
Powrót do góry

jerkil

PostWysłany: Czw Wrz 19, 2024 5:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem niesamowicie zadowolona z pobytu w http://www.pinea-pobierowo.pl/offer/49/Szescioosobowy-apartament-107-w-Pobierowie Apartamentowiec jest zlokalizowany bezpośrednio w otoczeniu plaży w Pobierowie. Pokoje są urządzone w nowoczesnym stylu i zapewniają komfortowy wypoczynek. Dodatkowo są bogato wyposażone a koszty pobytu w nich są przystępne cenowo dla każdego.
Powrót do góry

burza

PostWysłany: Wto Paź 01, 2024 9:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukacie fajny hotel pieniny - to zdecydowanie warto tutaj zwrócić uwagę na SPA Budowlani. Jest to doskonałe miejsce, gdzie realnie można wypocząć i czeka tam na was mnóstwo najróżniejszych atrakcji - zobaczcie sami.... Według mnie warto się tam zatrzymać...
Powrót do góry

rose

PostWysłany: Pią Gru 13, 2024 9:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W centrum Łodzi czekają apartamenty łódź centrum o wysokim standardzie. Bliskość atrakcji miejskich i restauracji czyni je świetnym wyborem na każdą okazję.
Powrót do góry

Kinder123

PostWysłany: Nie Gru 22, 2024 12:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w swoim hotelu postawiłem wykorzystać blokady drogowe i parkingowe po to aby moi goście zawsze mieli gdzie postawić samochód. Jest to duza wygoda tym bardziej jeżeli prowadzi się hotel w wielkim mieście gdzie parkingów jest naprawdę mało. Polecam wam takie rozwiązanie
Powrót do góry

wojo900

PostWysłany: Czw Sty 23, 2025 12:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie kluczowe jest znalezienie idealnej oferty na wakacje. Zawsze szukam miejsc, które będą odpowiednie zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Chorwacja to doskonały wybór, a kompleks hotelowy dostępny na https://www.amadriapark.com/ oferuje mnóstwo atrakcji, które na pewno Wam się spodobają.
Powrót do góry

Kinder123

PostWysłany: Sro Sty 29, 2025 9:19 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem sauny do swojego domu lub ogrodu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy Sauny Premium - sauny na wymiar . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Powrót do góry

maciek7774

PostWysłany: Pią Lut 28, 2025 5:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Orientujecie się, jaka jest pogoda na Filipinach? Jeśli ktoś będzie planował tam wyjazd, to koniecznie sprawdźcie, jaka obecnie panuje tam pogoda, aby miejsce spełniło Wasze oczekiwania. Na stronie https://nomade.pl/articles/pogoda-na-filipinach-kiedy-zaplanowac-ekskluzywne-wakacje jest wiele informacji o pogodzie na Filipinach.
Powrót do góry

Kirivadi

PostWysłany: Wto Maj 13, 2025 8:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeglądam różne opcje wyjazdowe w Beskidach i trafiłam na ofertę D.W. Beskidy https://dwbeskidy.com.pl/pl/. Interesują mnie pokoje w Wiśle, ale w praktyce chciałabym wiedzieć, czy faktycznie są tak przytulne i dobrze wyposażone, jak to wygląda na zdjęciach. Może ktoś niedawno tam był i może napisać, czy rzeczywiście jest czysto, cicho i komfortowo? Szukam czegoś, co sprawdzi się na kilkudniowy wyjazd z partnerem, więc każda opinia będzie pomocna.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna : Inne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: