Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
Autor |
Wiadomość |
landrynka
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 2:52 pm Temat postu: hamak, hmm... dwuosobowy |
|
|
yo
Czy dwuosobowy hamak jest do użytku tylko w parach, czy można też wylegiwać sie na nim samemu (pytam tak od strony technicznej )? |
|
Powrót do góry |
|
 |
entuzjasta
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 3:47 pm Temat postu: Re: hamak, hmm... dwuosobowy |
|
|
landrynka napisał: | yo
Czy dwuosobowy hamak jest do użytku tylko w parach, czy można też wylegiwać sie na nim samemu (pytam tak od strony technicznej )? |
Bardzo poważny "Problem Techniczny" samemu też da się wyłożyć ale we dwoje na pewno lepiej, raźniej i powabniej - jakby co, to mogę się zgłosić na ochotnika i później zdamy relację z użytkowania  |
|
Powrót do góry |
|
 |
landrynka
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 7:12 pm Temat postu: Re: hamak, hmm... dwuosobowy |
|
|
entuzjasta napisał: |
Bardzo poważny "Problem Techniczny" samemu też da się wyłożyć ale we dwoje na pewno lepiej, raźniej i powabniej - jakby co, to mogę się zgłosić na ochotnika i później zdamy relację z użytkowania  |
yo entuzjasta
widzę, że hamak już przetestowany , dzięki za podzielenie się doświadczeniami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maja
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 2:35 pm Temat postu: |
|
|
hej hej
Widzę, że Entuzjasta to prawie na każdy temat czymś odkrywczym błyśnie
bravo!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
landrynka
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 9:35 am Temat postu: |
|
|
maja napisał: | hej hej
Widzę, że Entuzjasta to prawie na każdy temat czymś odkrywczym błyśnie
bravo!  |
yo
No nie bez powodu jest entuzjastą
Pewnie to na tym hamaku takie odkrywcze myśli przychodzą - dobrze , że planuję zakup takiego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aurinko
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:43 am Temat postu: |
|
|
chyba też zainwestuję w ten hamak - wygląda na to, że warto  |
|
Powrót do góry |
|
 |
landrynka
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 3:11 pm Temat postu: |
|
|
aurinko napisał: | chyba też zainwestuję w ten hamak - wygląda na to, że warto  |
yo yo aurinko
No i jak? Hamak kupiony?
Mój w końcu TAK! Jest wypaśny Moja gorsza połówka troszkę się burzyła, że musi naruszać architekturę naszej wnęki a`la ogród zimowy, ale jak już się wyłożyliśmy na nim razem to od razu zmienił zdanie
Czekamy aż będziemy mogli rozwieść go w ogrodzie i pobujać się na świeżym powietrzu.
POLECAM WSZYSTKIM!!
Prawdziwa chwila relaksu, prawie tak jak za młodych lat na sielskiej wsi u babci - tylko, że te obecne hamaki są bardziej nowoczesne i eleganckie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aurinko
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Landrynka zachwycona jest hamakiem, a czy ktoś inny już to też przetestował? I może podzielić się uwagami? Bo tak wiosna idzie, coraz więcej się do ogrodu wychodzi, zastanawiam się nad taką inwestycją.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kispol
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Krystian Grosz
|
Wysłany: Sob Mar 02, 2019 2:50 pm Temat postu: |
|
|
Nawet w trójkę ale osob o małej wadze 😁
Hydraulik Łódź |
|
Powrót do góry |
|
 |
wojo900
|
Wysłany: Czw Mar 07, 2019 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie mam hamaka w ogrodzie ale kupiłem huśtawkę z naturalnego rattanu od https://vimine.pl/ i powiem wam że jest wygodna i solidna. Długo szukałem odpowiedniej, aż w końcu znajomy polecił mi tego producenta. I cieszę się że ich wybrałem, to firma z dużym doświadczeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SebastianMM
|
Wysłany: Wto Lip 23, 2024 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Chcesz dodać trochę luksusu do swojego ogrodu? Sprawdź hamaki ogrodowe na https://di-volio.com/pl/hamaki-ogrodowe Idealne na drzemki w słońcu lub relaks po pracy. Przekonaj się, jak łatwo można stworzyć strefę wypoczynku na świeżym powietrzu. Dostępne są, także gotowe warianty od razu ze stelażem. Pojawiło się też ostatnio sporo promocji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kinder123
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2024 1:59 pm Temat postu: |
|
|
W jaki sposób lubicie się relaksować? Co na Was najlepiej działa? Osobiście chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę https://dhyan.pl/kategoria/zywnosc/kakao-ceremonialne/ , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Dhyan z tybetańskimi i buddyjskimi przedmiotami rytualnymi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|