Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
Autor |
Wiadomość |
AndrzejewskiPawel
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 1:01 pm Temat postu: Problem techniczny natury ogólnej |
|
|
Moje trawniki z rolki nie chcą się odrolkować - a mówili że wystarczy kopnąć jak czerwony dywan żeby się rozwinął |
|
Powrót do góry |
|
 |
maja
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 2:09 pm Temat postu: Re: Problem techniczny natury ogólnej |
|
|
AndrzejewskiPawel napisał: | Moje trawniki z rolki nie chcą się odrolkować - a mówili że wystarczy kopnąć jak czerwony dywan żeby się rozwinął |
A masz zamiar je kosić czy odkurzać?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agata
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 9:42 am Temat postu: Re: Problem techniczny natury ogólnej |
|
|
AndrzejewskiPawel napisał: | Moje trawniki z rolki nie chcą się odrolkować - a mówili że wystarczy kopnąć jak czerwony dywan żeby się rozwinął |
Pawle, widzę że do prac ogrodniczych podchodzisz bardzo radośnie, ale ogrodem tak jak z kobietą - trzeba do tematu podejść z sercem a nie nogą .
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin
|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 1:35 pm Temat postu: Re: Problem techniczny natury ogólnej |
|
|
Trawniki z rolki to może nie latający dywan, że sam się ułoży - pracuje nad tym grupa specjalistów, a same trawniki z rolki zamiast latać przyjeżdżają do nas w tirach, gdzie są zapakowane w zależności od wielkości danego terenu.
PS.
Sama praca jest bardzo czasochłonna, ale prędzej można to z buta zwinąć niż rozwinąć.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przemiel Natalia
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 2:40 pm Temat postu: Re: Problem techniczny natury ogólnej |
|
|
he he
typowy facet...
byle się dało coś z buta potraktować..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
maja
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 12:15 pm Temat postu: |
|
|
coś się Marcin nie odzywa w kwestii trawników.... może rozwinął z buta i odleciał na tym? 
Ostatnio zmieniony przez maja dnia Sro Sty 09, 2008 12:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
maja napisał: | coś się Marcin nie odzywa w kwestii trawników.... może rozwinął z buta i odleciał na tym?  |
Marcin tu jest ale to Paweł prosił o tą pomoc - ten z początku tego tematu On kopie, żeby zwinąć, a ja żeby rozwinąć czyli ja mam łatwiej ale możliwe, że Paweł już ma odpowiedź albo odpowiednią grupę, która mu trawnik rozłożyła więc już nie potrzebuje pomocy, ale jak będzie chciał to czekamy na niego, może się zgłosi a drogie Panie udzielą pomocy już jemu, a nie mnie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2022 12:14 pm Temat postu: Re: Problem techniczny natury ogólnej |
|
|
Nie zawsze okazuje się to takie proste!!
Powrót do góry |
|
 |
|